nieuwjaarVoorspoedig 2010, in goede harmonie en met een vrolijke noot. Dat is het thema van ons concert op 2 januari 2010 in Zelhem. Deze keer staat ons concert in het teken van netwerken. Deze open uitnodiging is speciaal voor al diegenen die werkzaam zijn in de bouw- en infrasector gevestigd in de regio Zelhem. Na het concert, dat ongeveer een uur duurt, kunt u een gratis drankje nuttigen en het management, dirigent en de leden ontmoeten, waarvan ook enkelen uit uw regio komen. Ook ontmoet u natuurlijk collegae om het jaar netwerkend te beginnen.

Het concert begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Het adres is Centrum de Brink, Stationsplein 8-12, 7021 CN  Zelhem. Het wordt op prijs gesteld als u zich van te voren aanmeldt en aangeeft met hoeveel personen u wilt komen. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.

Bouwend Nederland