oli4 augustus 2007Op zondag 1 juli 2007 heeft de Bouw- en Infraharmonie Nederland een succesvol concert gegeven in de Manhuistuin te Goes. Tijdens dit concert werd voornamelijk repertoire van de nieuwste CD van het orkest ten gehore gebracht. Het concert kan zeer geslaagd worden genoemd.

De opkomst was - mede door het mooie weer - hoog. Vrijwel alle beschikbare zitplaatsen waren bezet.

img 0585 12Dit concert was een vervolg op het optreden in 2006. Vanwege het grote succes was de harmonie door de Commissie Manhuistuinconcerten wederom gevraagd voor een concert in 2007. Het publiek heeft genoten van de nieuwe muziek. Er werd gefluisterd dat dit concert tot de hoogtepunten van de concertenreeks in de Manhuistuin kan worden gerekend!

Het is nog niet bekend of de Bouw- en Infraharmonie in 2008 wederom wordt uitgenodigd. Houd u deze website regelmatig in de gaten voor het laatste nieuws en de agenda-informatie.

Bouw en Infra Park Harderwijk