bb 2011 logo - low resOp 12 februari 2011 is de Bouw- en Infraharmonie Nederland te gast op de Internationale Bouwbeurs. In samenwerking met Cobouw en de Architect organiseert de BouwBeurs het zogenaamde BouwHuis. Het BouwHuis, een theater op de BouwBeurs-vloer, brengt dagelijks het Cobouw ontbijtnieuws vanaf de beurs, inhoudelijke architectensessies, interessante lezingen en actuele discussies over de bouwsector. Op deze laatste beursdag is het BouwHuis in hal 7 dé plek waar u moet zijn om dit orkest - samengesteld uit vakbroeders uit de bouw en infra - te beluisteren. De speeltijd is tussen 10.00 en 12.00 uur. Wilt u een gratis toegangskaart ontvangen om ons concert bij te wonen? Klik dan hier.

Bouwend Nederland