nieuwjaarOp zaterdag 14 januari 2011 houden wij onze jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst en wij verzorgen ter gelegenheid daarvan voor de bouwbedrijven uit de omgeving (leden van Bouwend Nederland) en voor de omwonenden en muziekverenigingen uit de nabije omgeving een gratis nieuwjaars- en kennismakingsconcert.

De locatie is: Sociaal Cultureel Centrum 'De Schakel', Schoolstraat 9-11, 3451 AA Vleuten. Het concert duurt van 16.00 uur tot 17.15 uur.

Graag nodigen wij u als bestuur maar ook uw leden uit om dit gratis concert bij te wonen. Behoud van cultuur en de financiering daarvan is een heilig goed in elke beschaving ongeacht de kleur van de overheid. Ook wij staan daarvoor. Wilt u meer weten over ons orkest of wilt u lid worden, neem dan contact op met onze secretaris.

De Bouw- en Infraharmonie Nederland is het orkest afkomstig uit de Bouwnijverheid en Infrastructuur sector en verzorgt al bijna 30 jaar concerten en optredens door geheel Nederland en ook daarbuiten. Vaak ter promotie binnen en voor de bedrijfstak maar ook op andere podia. Ook wordt regelmatig samen gewerkt met een lokale muziekvereniging.