bouw eninfrapark logo2016Per 1 januari 2013 heeft de Bouw- en Infraharmonie een nieuwe sponsor: Het Bouw & Infra Park te Harderwijk. Het Bouw en Infra Park is de locatie waar de harmonie al een groot aantal jaren haar maandelijkse repetities houdt. Wij zijn dan ook erg blij met deze sponsor. In tijden van crisis is het ook voor de Bouw- en Infraharmonie steeds moeilijker om op mooie locaties concerten te geven, hierdoor zijn er tegenvallende resultaten. Met deze sponsortoezegging is het mogelijk gemaakt dat de Harmonie haar oefenlocatie behoudt.

Overigens kunt u (als lezer van dit artikel) wel iets doen aan deze tegenvallende inkomsten: informeer eens naar de mogelijkheden van een concert bij oplevering van een werk op het gebied van bouw en infra. U zult zien dat dit orkest voor een verrassend lage prijs acte de précense geeft. Meer informatie via onze secretaris.

Bouwend Nederland