manhuistuin1107-02Op 22 en 23 juni 2013 was de Bouw- en Infraharmonie Nederland een heel weekeinde in Zeeland, en wel in de mooie plaats Goes. Op zaterdagavond 22 juni voor een dubbelconcert met Euphonia Goes in de Westerkerk, en op zondagmorgen in de Manhuistuin te Goes.

Op zondagmorgen verzorgde de Bouw- en Infraharmonie Nederland een mooi concert in de Manhuistuin te Goes. Vanwege de weersomstandigheden werd dit laatste concert naar binnen verplaatst, maar gelukkig heeft het bezoekersaantal hier niet onder geleden. De Manhuistuinconcerten zij écht een begrip in Goes en worden erg goed bezocht.

Mede dankzij de uitstekende samenwerking met onze Zeeuwse muziekvrienden van Euphonia is dit weekeinde een groot succes geworden. De foto's van dit weekeinde kunt u hier bekijken.

Bouwend Nederland