Nieuwjaarsconcert 2017 1Het atrium van het centrum voor verzorgd wonen “Ter Reede” in Vlissingen is op 15 januari 2017 het podium voor de Bouw- en Infraharmonie. Onder leiding van dirigent Dick Teunissen zal het orkest in twee concertdelen een gevarieerd nieuwjaarsconcert presenteren van klassieke, film, musical, pop en originele harmoniemuziek. Het gehele programma wordt ondersteund door videobeelden.

Op het programma staat onder andere: Marinarella van Fucik, Entry of the Boyars, Eve of the War, concertino voor fluit en klarinet van Danzi, (solisten: Karin Teunissen en Evelyne van Andel), muziek van Sinatra, Charles Chaplin en Benny Goodman (solist Jack de Boo van Uijen).

De aanvang van het concert is 14.30 uur, en de toegang is gratis. U bent van harte welkom bij Ter Reede, Vredehoflaan 370 te Vlissingen. Reserveren is niet noodzakelijk.

Bouwend Nederland