kroonLeve de koning!
Het wordt een goede traditie, nu voor de derde keer, om op de laatste zondag van april een feestelijk concert te geven ter ere van de verjaardag van koning Willem Alexander. Aan dit concert werkt mee de Bouw & Infra Harmonie Nederland onder leiding van Dick Teunissen, bestaande uit meer dan 60 uitstekende musici, die uit alle delen van het land komen. Dit orkest heeft ook in landen als Engeland, Frankrijk en Oostenrijk diepe indruk gemaakt. Ook het Politie Mannenkoor ‘Entre Nous’, onder leiding van Jeroen Bosman heeft een groot aandeel in het concert. Dit koor viert op 26 april het 105-jarig bestaan en is daarmee met stip het oudste Politie Mannenkoor ter wereld (vermoeden we). Foto’s en filmbeelden op de beamer zullen het concert omlijsten. Gedetailleerde informatie over het Koningsconcert is te vinden op de website www.deopenhofvoorburg.nl.

Muziek in de Koningkerk
Dit concert maakt deel uit van een serie concerten in de Koningkerk. Meestal op de laatste zondag van de maand staat een concert op het programma. Deze serie laat zich kenmerken door de laagdrempelige sfeer en de gezellige afsluiting met een hapje en een drankje in de hand. Alles is gratis.

Adres
Het concert vindt plaats op 26 april 2015 in de Koningkerk, Bruijnings Ingenhoeslaan 4, 2273 KR Voorburg. De aanvang is om 15.00 uur, en de toegang is gratis. Na afloop is er een collecte ter bestrijding van de kosten.