Koningsconcert 2016Leve de koning!
Op 24 april 2016 gaf de Bouw- en Infraharmonie Nederland in samenwerking met pianist Andrew Wright een mooi en indrukwekkend Koningsconcert in de Koningkerk te Voorburg. De foto's en een registratie van het concert zijn nu beschikbaar. Wij wensen u daar veel plezier mee. Het programma was als volgt: Nabucco - Verdi/Delhaye, TinTin (Prisoners of the Sun) - Brossé/de Meij, Prelude op. 23 no 2 in B-flat - Rachmaninoff, Rhapsody in Blue - Gershwin, Jesu Joy of man's desiring - Bach, Ein Morgen Ein Mittag Und Ein Abend in Wien - Suppé/Takahashi, Ivanhou - Appermont, Pixar Movie - arr. Brown, Prelude op. 23 no. 5 in G minor - Rachmaninoff, Danzón no. 2 - Marques/Nickel.

Wij hopen u op het Koningsconcert 2017 weer te ontmoeten.

Muziek in de Koningkerk
Dit concert maakt deel uit van een serie concerten in de Koningkerk. Meestal op de laatste zondag van de maand staat een concert op het programma. Deze serie laat zich kenmerken door de laagdrempelige sfeer en de gezellige afsluiting met een hapje en een drankje in de hand. Alles is gratis.

Adres
Het concert vindt plaats op 24 april 2016 in de Koningkerk, Bruijnings Ingenhoeslaan 4, 2273 KR Voorburg. De aanvang is om 14.30 uur, en de toegang is gratis. Na afloop is er een collecte ter bestrijding van de kosten.

Bouwend Nederland