Ondertekening overeenkomst ReintenInfra webZaterdag 1 juli 2017 was een heuglijke dag voor onze Bouw- en Infraharmonie Nederland. Op die dag hebben het bestuur en Herman Reinten van ReintenInfra B.V. de overeenkomst getekend, waarmee het orkest een officiƫle doorstart krijgt met steun van ReintenInfra B.V. De toekomst van ons orkest is hierdoor veilig gesteld! In het verre verleden was Herman Reinten zelf lid van het orkest. Reinten Infra B.V.De goede en professionele sfeer, het gericht samen bouwen aan een klinkend resultaat, waarbij rangen of standen er niet toe doen, zijn hem altijd bij gebleven. Deze waarden passen ook binnen de bedrijfsfilosofie van ReintenInfra B.V, dat is mede de reden dat Herman bereid is gevonden het orkest in de toekomst financieel te steunen. Wij vertrouwen op een plezierige en succesvolle samenwerking!

14 januari 2018
Nieuwjaarsconcert Vlissingen