Muziek

In de afgelopen jaren (sinds de oprichting op 3 oktober 1881) zijn diverse CD's geproduceerd door deze harmonie. De CD's weerspiegelen de kwaliteit van dit orkest, en zijn stuk voor stuk zeer de moeite waard om aan te schaffen en te beluisteren!

Van elke CD die nog voor de verkoop beschikbaar is kunt u de nodige informatie vinden en muziekfragmenten beluisteren. Met behulp van het bestelformulier kunt u de door u gewenste CD eenvoudig aanschaffen.

CD 10 jaar Wegenbouwkapel Nederland
CD Adeste Fidelis
CD 25 jaar Bouw- en Infraharmonie Nederland

Repertoire

Het repertoire van de harmonie is veelzijdig en stellen we samen afhankelijk van de aard van het optreden. Naast klassieke symfonische werken, wordt ook bigband muziek, musical, film of origineel muziekrepertoire gespeeld.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

14 januari 2018
Nieuwjaarsconcert Vlissingen