Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.5

Hieronder kunt u de gewenste CDs bestellen. Vanaf heden bieden wij een aantrekkelijke korting: als u al onze CDs bestelt ontvangt u een korting van maar liefst 10%. Met uw bestelling gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Ter verificatie wordt voorafgaand aan de verzending contact met u opgenomen.

Voorwaarden: Bij de bestelling van CDs verplicht u zich tot afname van de opgegeven aantallen. De verzendkosten worden bij het bedrag van uw bestelling opgeteld. Deze verzendkosten zijn gebaseerd op de werkelijke kosten op het moment van bestellen, gebaseerd op de vigerende TGP-tarieven. Voordat tot verzending wordt overgegaan dient uw betaling te zijn bijgeschreven op onze bankrekening.

*Vereiste informatie.
Naam *