De leden van het orkest komen uit geheel Nederland en repete­ren -naast de optredens- circa 10 keer per jaar in een ruimte van Fundeon, het oplei­dingscentrum te Harderwijk. Voor veel leden betekent dit vele kilometers rijden, want Domburg, Opeinde of Oostzaan liggen niet direct bij Harderwijk.

CDInConcert140x140De beperkte repetitiefrequentie vereist veel discipline van de leden met name ten aanzien van thuisstudie. Op dit moment bestaat het orkest uit 68 leden. De vereniging wordt geleid door een managementteam van drie personen die allen hun taak hebben. De voorzitter is Dries Veldman voor het algemeen management en PR, Adri Meeuwse voor de administratie en organisatie en Jacco van de Velde is verantwoordelijk voor de financiën. Allen zijn in hun dagelijks bestaan direct of indirect werkzaam in de branche. De moderne communicatiemiddelen en de persoonlijke ervaring van de MT leden maken het mogelijk om met een beperkte groep dit orkest te leiden.

14 januari 2018
Nieuwjaarsconcert Vlissingen