De Bouw- en Infraharmonie Nederland heeft in het kader van haar 25 jarig bestaan van 27 september tot en met 30 september 2007 een concertreis gemaakt naar Engeland.

Met twee fraaie concerten in Gloucester en Stroud heeft het orkest zichzelf, de harmoniemuziek en de bedrijfstak op uitstekende wijze gepromoot. Tijdens de reis heeft het orkest naast deze twee concerten ook nog het nodige beleefd in Gloucester en omgeving. Er zijn diverse bezienswaardigheden bezocht, ook is er veel van de dorpjes in de streek 'de Cotswolds' gezien. Het gehele reisverslag van deze vierdaagse reis is beschikbaar via de menukeuze "Concertreizen|Gloucester 2007" aan de linkerkant.

Gesteund door een perfecte organisatie tijdens de reis en ter plaatse, ziet het gezelschap van bijna 80 deelnemers, bestaande uit bijna 60 musici en ruim 20 partners terug op een erg geslaagd evenement. Op deze website kunt u deze trip stap voor stap meemaken, en ervaren wat het is om met de Bouw- en Infraharmonie Nederland op reis te gaan (auteur: Adri Meeuwse).

Op deze reis zijn ook veel foto's gemaakt. Deze foto's zijn te bekijken in het fotoboek van deze reis.