• 1
  • 2
  • 3

De Bouw- en Infraharmonie Nederland is een harmonieorkest met als motto: voor en door de bouw en infra. Het orkest leent zicht er uitstekend voor om de oplevering van een groot werk luister bij te zetten, maar is ook een graag geziene gast bij uw bedrijfsfeest. Trakteer uw relaties op een concert van de Bouw- en Infraharmonie Nederland, en u komt hiermee origineel en verrassend voor de dag. In het verleden heeft het orkest onder andere gespeeld bij de opening van een nieuwe rotonde te Reimerswaal, bij de oplevering van het nieuwe stadhuis te Bronckhorst, op de asfaltcentrale van KWS, bij de Straatmaker aan Zee show en diverse maatwerkconcerten voor onze relaties. Onze tarieven zijn verrassend laag, wij maken graag vrijblijvend een offerte. Meer informatie en een offerte kunt u aanvragen via onze contactpagina.