rotondeOp zaterdag 5 juli werd met de nodige feestelijkheden de nieuwe rotonde in de Gemeente Reimerswaal geopend. Deze rotonde is in een samenwerkingsverband tussen de Provincie Zeeland, de Gemeente Reimerswaal en Rijkswaterstaat tot stand gekomen. De rotonde vervangt een kruispunt dat als een black spot bekend stond en wordt in de basis dan ook gezien als een maatregel op het gebied van verkeersveiligheid. Tegelijkertijd is de rotonde benut om een ontsluiting te maken van het nieuwe bedrijventerrein van Reimerswaal. De rotonde heeft dan ook forse afmetingen om die vijfde aansluiting mogelijk te maken. Al met al een geslaagd evenement met gewaardeerde muzikale bijdrage van de Bouw- en Infraharmonie Nederland.

Voortbordurend op het thema verkeersveiligheid en bedrijvigheid is door betrokkenen binnen die thema’s een kleine informatiemarkt gehouden. Om het thema logistiek en bereikbaarheid, van met name de agri- en aquatische cultuur, te benadrukken waren ca 15 antieke vrachtauto’s aanwezig. In tenten op de rotonde was een informatiemarkt ingericht. Meer informatie is beschikbaar op de website van de Gemeente Reimerswaal.

29 april 2018
Koningsconcert