Op 20 en 21 juni 2009 heeft de Bouw- en Infraharmonie Nederland een succesvol en enerverend muziekweekeinde in Zeeland verzorgd.

beuzeOp zaterdag 20 juni betrof het een concert op een vraag van ons aan de plaatselijke harmonie Kunst en Eer uit Zierikzee. Na een bijzonder hartelijke ontvangst door Kunst en Eer hebben beide orkesten op/onder de Graanbeurs (Beuze) te Zierikzee een concert verzorgd. Het weer zat gewelding mee en publiek was in ruime mate aanwezig! Zierikzee is een monumentaal stadje met een rijke historie. Ook voor de meekomende partners en bezoekers van beide concerten was Zierikzee voor iedereen een mooie belevenis.

manhuistuinOp 21 juni was de concertlocatie de Manhuistuin in Goes. Een geheel door oude gebouwen omsloten tuin van het voormalige Mannenhuis in Goes, in het hartje van de stad. De culturele raad van Goes biedt al sinds vele jaren op elke zondag, van begin mei tot eind september, een concert van 1 uur door overwegend Zeeuwse amateurorkesten/koren (behalve in augustus). Aanvang concerten om 12:00 uur. Het zijn altijd druk bezochte concerten met name door kenners en specifieke liefhebbers. Bij goede orkesten komen wel 250 tot 300 bezoekers. Het is een unieke locatie, lommerrijk in het hartje van de stad zonder geluid van die stad. We traden daar voor de derde keer op, dat is mogelijk omdat we als KNFM lid in Zeeland staan ingeschreven.

In het fotoboek zijn enkele hoogtepunten van dit muziekweekeinde beschikbaar.

29 april 2018
Koningsconcert