poster 20110115Op zaterdag 15 januari 2011 gaf de Bouw- en Infraharmonie Nederland een gratis kennismaking- en nieuwjaarsconcert in de Neptunus zaal van Hotel en Partycentrum "De Schildkamp”, Leerdamseweg 44, 4147 BM Asperen. Wij voeren het thema: Cultuur en bouwen gaan samen. De Bouw- en Infraharmonie Nederland is (nog) niet voor iedereen een bekend orkest, maar dit nieuwjaarsconcert bood u de gelegenheid om met ons kennis te maken.

Klik hier voor een grote afbeelding van de poster, en klik hier voor de foto's.

Het orkest bestaat voor het merendeel uit werknemers uit Bouw- en Infra branche uit geheel Nederland en draagt al bijna 30 jaar haar steentje bij aan de promotie van de bedrijfstak. Daarnaast biedt het orkest de gelegenheid aan werknemers in de bedrijfstak om op een hoog amateurniveau muziek te maken. De brancheorganisatie Bouwend Nederland en het Bouw en Infra Park in Harderwijk bieden support aan het orkest.

Gedurende haar bestaan heeft het orkest een aantal lp’s en meerder cd’s gemaakt. Daarnaast zijn op meer dan 100 plaatsen optredens verzorgd op diverse bekende locaties in geheel Nederland en tijdens concertreizen naar Engeland, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland en  Duitsland. Interessant zijn bovendien onze plannen voor de toekomst: binnen de diverse secties hebben we vacatures met als doel te groeien van de ruim 60 leden die we nu hebben, naar 90 leden. Ook dan biedt dit concert een goed moment om vrijblijvend te komen luisteren.

29 april 2018
Koningsconcert