Erelid Adri Meeuwse webErelid Dries Veldman webIn onze vergadering van 8 april 2017 waren Dries Veldman en Adri Meeuwse benoemd als ereleden van de Bouw- en Infraharmonie Nederland, voor hun tientallen jaren trouwe inzet als voorzitter respectievelijk secretaris. Deze vergadering luidde toen een bestuurswisseling in, waarbij Dries en Adri aftraden. Onlangs stonden we nogmaals stil bij de enorme betekenis van beide heren voor de vereniging, en kregen Adri en Dries de oorkonde voor het erelidmaatschap overhandigd van voorzitter Rolf van den Hoek. Adri en Dries waren er bijzonder blij mee! Wij danken beide oud-bestuursleden nogmaals bijzonder voor alles wat zij voor de vereniging hebben gedaan! En we zijn blij dat zij nu ook vanaf de zijlijn nog heel actief blijven voor onze vereniging.

29 april 2018
Koningsconcert