Rouen, Frankrijk 2012

Een muzikale noot (de terugreis van...)

saxBij terugkomst van vakantie reisden mijn vrouw en ik per trein van Breda naar Utrecht. Op het perron in Utrecht dacht ik: Ik mis iets. Bagage? Compleet. Vrouw? Aanwezig. ‘Jij speelt toch saxofoon?' Aaargh. Sax in de trein laten liggen.

In paniek terug de trein in. Waar zaten we ook alweer? Geen sax. Het drong tot me door dat ik de sax al in Den Bosch niet meer had en in de trein van Breda naar Den Bosch had laten liggen. Die had dus al tien keer gestolen kunnen zijn.

Lees meer: Een muzikale noot (de terugreis van...)

Concertreis naar Frankrijk

pointe du hoc

De Bouw- en Infraharmonie was voor 6 dagen L’Orchestre Harmonie de Construction et d’Infrastructure de Pays-Bas. Het orkest ging hiertoe voor de zesde keer op reis naar het buitenland. Het reisdoel was deze keer Normandië met als uitvalsbasis de mooie stad Rouen aan de Seine.

cathedrale notre dame rouenVoor vrijwel iedereen is Normandië synoniem aan de tweede wereldoorlog, immers met de landingen van de geallieerden op de stranden van die streek is de bevrijding van Europa begonnen. In het programma was dan ook bewust gekozen om vanuit die achtergrond, één dag de streek te verkennen in de touringcar.

Lees meer: Concertreis naar Frankrijk

Concertagenda

01 juli 2018
14:00 - 16:30 uur
Duo concert op Beekzicht
16 september 2018
12:00 - 13:15 uur
Manhuistuinconcert

Onze sponsors

Bouwend Nederland