• 1
  • 2
  • 3

Sponsors

De onderstaande sponsors steunen met hun bijdragen de Bouw en Infraharmonie Nederland. Wilt u ook in deze lijst worden opgenomen, en wilt u weten welke mogelijkheden er voor sponsoring zijn, neem dan vrijblijvend contact op.

Reinten InfraMet passie voor het vak en weten dat het anders kan en moet om ons mooie vak voor de toekomst te borgen. Als wegenbouwer in hart en nieren de drive voor Herman Reinten van ReintenInfra BV om in 2010 te starten als ondernemer in de wegenbouw. De trein kwam snel op gang en groei bleek onvermijdelijk. Een jongensdroom? Zeker, elke dag kansen en verbeteringen zien en, niet onbelangrijk, genieten van materiaal, materieel en bovenal mensen.

Bouw & Infra ParkHet Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op het park zijn verschillende organisaties gevestigd die actief zijn in de bouw- en infrasector of zich daar nauw mee verbonden voelen.

SOMA CollegeWerken aan de nieuwste wegen, tunnels, woonwijken, gebouwen en bedrijfsterreinen. In Nederland maar ook daarbuiten. Dat leer je op het SOMA College in Harderwijk: Dé vakschool voor de infra. Je leert bij ons het infra vak dat bij jou past. Niet alleen met je hoofd, maar ook met je handen. Op school en in de praktijk (BOL of BBL). Zo ontwikkel je een goed fundament voor een carrière in de infra. Samen met anderen die jouw passie voor infra, moderne techniek en stoere machines delen.